Website overzetten naar WordPress

Website overzetten naar WordPress

WordPress is een populair content management systeem (CMS). Steeds meer kleine bedrijven kiezen voor een overgang naar WordPress. Wilt u uw website overzetten naar WordPress? Meerdere internetbureaus in Nederland kunnen uw bestaande website overzetten naar WordPress. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van uw huidige website en de de functionaliteiten van de website.

Via 4offertes.nl ontvangt u eenvoudig en snel een gerichte indicatie van de kosten van vier bedrijven die ervaren zijn in het overzetten van websites naar WordPress. Deze dienst van 4offertes.nl is gratis en vrijblijvend. U bent na het ontvangen van de offertes nergens toe verplicht.

Vraag direct gratis 4 offertes aan

Wat is WordPress?

WordPress is een open source systeem waarmee particulieren en bedrijven eenvoudig een website kunnen opzetten. WordPress begon oorspronkelijk als blogtool met het idee dat particulieren simpel en snel een blog aan moesten kunnen maken. De doorontwikkeling van het systeem zorgde ervoor dat WordPress ook op grote schaal als content management systeem werd ingezet, door zowel particulieren als het bedrijfsleven.

Waarom kiezen voor WordPress?

De keuze voor WordPress als CMS is meestal gebaseerd op twee argumenten. WordPress is open source, hetgeen betekent dat u als bedrijf niet afhankelijk bent van uw websitebouwer. Veel websitebouwers werken met een eigen systeem, waardoor u afhankelijk wordt van degene die dat systeem gebouwd heeft. Een open source systeem is eenvoudig overdraagbaar. Daarnaast zit er een grote community achter WordPress. Deze ontwikkelaars hebben een bijzonder groot aantal toevoegingen ontwikkeld die u moeiteloos in uw systeem kunt toepassen.

Uw huidige website overzetten

Heeft u al een website en wilt u overstappen naar WordPress? Er zijn een groot aantal webbouwers die uw website om kunnen zetten van uw huidige systeem naar WordPress. De tijd die daarin zit is afhankelijk van hoe omvangrijk uw huidige website nu is en hoeveel bijzondere functionaliteiten uw huidige website heeft. Via 4offertes.nl kunt u eenvoudig vier vrijblijvende offertes aanvragen bij internetbureaus die uw website kunnen en willen overzetten naar WordPress.

Meer informatie over WordPress