Contentmigratie

Contentmigratie

Wilt u een groot aantal contentpagina's verplaatsen van een oude locatie naar een nieuwe locatie, bijvoorbeeld vanwege de overgang van een oud CMS naar een nieuw CMS? Een team van webredacteuren kan u ondersteunen bij de contentmigratie. Zij zetten alle content snel en foutloos over.

Via onderstaand formulier kunt u bij vier verschillende partijen een gratis offerte aanvragen voor het migreren van content. De bedrijven die u een voorstel sturen zijn allemaal geschikte bedrijven die de door u beschreven contentmigrate kunnen uitvoeren. De vrijblijvende offertes van deze bedrijven geven inzicht in de mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid van deze partijen.

Vraag direct gratis 4 offertes aan

Contentmigratie vereist een goed plan

Het migreren van content wordt vaker onderschat dan overschat. Een contentmigratie vereist meer dan alleen knip- en plakwerk. Aan de basis van een succesvolle migratie staat een allesomvattende tijdlijn, waarin staat wie wat doet, wanneer en hoe. Bij een grote contentmigratie houdt een projectleider of content manager zicht op de voortgang en worden alle onderdelen van het traject nagelopen op mogelijke fouten. Een calculatie van het aantal benodigde uren is daardoor ook niet eenvoudig te maken. Immers, fouten of technische problemen die zich voordoen gedurende het traject, kunnen de planning aanzienlijk in de war schoppen.

Het is raadzaam om zelf wel deadlines te stellen als opdrachtgever, maar de planning uit handen te geven aan de uitvoerende partij. Zij hebben immers ervaring met het opstellen van een realistische tijdlijn. U bent uiteraard vrij om bij het veld "Aanvullende informatie" aan te geven wat uw gedachten over de planning zijn.

Gerelateerde pagina's