Touringcarverhuur

Touringcarverhuur

Touringcarverhuur stelt groepen in staat voor een eenmalige gelegenheid van A naar B te komen. Een touringcar kan onder andere gehuurd worden voor een excursie, voor een schoolreisje, voor een vakantie of voor een groepsuitje. U heeft de keuze om er ook een chauffeur bij in te huren die u van locatie naar locatie vervoert. De meeste aanbieders rekenen hiervoor een all-in prijs. 

Snel en eenvoudig de kosten van touringcarverhuur inzichtelijk krijgen? Vraag vier gratis offertes aan. Vier bedrijven sturen u dan een geheel vrijblijvende offerte op maat. Hoe nauwkeuriger u onderstaand formulier invult, des te kwalitatiever de offertes zullen zijn die u ontvangt.

Vraag direct gratis 4 offertes aan

VIP bus mogelijk

Er zijn diverse soorten touringcars. Als een eenvoudige touringcar volstaat, dan kan dat aanzienlijk schelen in de kosten (ten opzichte van luxe varianten). De meest luxe variant is een VIP bus die geheel ingericht is op comfort en ruimte. Deze VIP bussen bevatten extra voorzieningen ten opzichte van reguliere touringcars. Als u interesse heeft in een VIP bus, dan kunt u dat aangeven in het veld "Aanvullende informatie". Doet u dat niet, dan gaan de deelnemende touringcarbedrijven uit van eenvoudige wensen.

Gerelateerde pagina's