Touringcar met chauffeur huren

Touringcar met chauffeur huren

Om diverse redenen is het mogelijk dat u een touringcar met chauffeur wilt huren. U organiseert bijvoorbeeld een schoolreisje, een groepsreis naar een binnenlandse of buitenlandse bestemming, of een uitstapje voor een groep collega's, vrienden of familie. De touringcar met chauffeur staat op tijd gereed op de plaats van vertrek en brengt u naar uw plek van bestemming.

Via onderstaand formulier kunt u gratis en geheel vrijblijvend vier offertes aanvragen bij organisaties die touringcars met chauffeur verhuren. Deze bedrijven zijn in de regel heel flexibel, maar het is voor de kwaliteit van de offertes die u ontvangt wel noodzakelijk dat u zo volledig mogelijk bent in uw wensen. U ontvangt dan vier gratis offertes waarmee u echt vooruit kunt.

Vraag direct gratis 4 offertes aan

Keurmerk touringcars

Als u van plan bent een touringcar met chauffeur te huren, dan is het raadzaam om dat te doen bij een touringcarbedrijf dat onder het keurmerk "Nederlandse Keurmerk Touringcarbedrijven" valt. Deze bedrijven bieden extra garanties op het gebied van veiligheid en comfort, en staan bekend om het correct naleven van de veiligheidsregels (bijvoorbeeld de rij- en rusttijdenwetgeving).

Deelnemers 4offertes.nl vallen onder het keurmerk

Alle touringcarbedrijven die deelnemen aan 4offertes.nl vallen onder het keurmerk. Na uw aanvraag bent u dus verzekerd van gratis offertes van betrouwbare, solide bedrijven die veel aandacht hebben voor service en veiligheid.

Meer informatie

Soorten touringcars

Er bestaan diverse soorten touringcars. Het ANVR typeert deze soorten op basis van de afstand van stoelen en de verstelmogelijkheden van de stoelen. Een stoel met veel beenruimte en ligmogelijkheden is immers aanzienlijk comfortabeler dan een stoel met weinig beenruimte. Vroeger bestonden ook slaapbussen, maar deze zijn inmiddels niet meer toegestaan bij touringcarverhuur.

Specifieke wensen

Als u een specifieke touringcar met chauffeur wilt huren, dan kunt u uw wensen formulieren in het veld "Aanvullende informatie". Als u geen voorkeur aangeeft, dan zullen de touringcarbedrijven op basis van de ritgegevens u zelf een voorstel doen voor het type touringcar. Een lange rit vereist immers een ander comfortniveau dan een korte rit.

Meer informatie over touringcars