Directiechauffeur inhuren

Directiechauffeur inhuren

De tijd van directieleden is waardevol. Het is logisch dat directieleden hun belangrijke tijd niet verdoen met het dagelijks langdurig besturen van een auto. Een directiechauffeur inhuren is een standaardoplossing: de chauffeur rijdt het directielid van bestemming naar bestemming. Het directielid kan zich daardoor volledig op het werk richten.

Bent u van plan een directiechauffeur in te huren? Vergelijk dan gratis de offertes van vier geschikte aanbieders. Benoem uw wensen in het onderstaande formulier. Hoe nauwkeuriger u uw wensen vermeldt, des te beter de kwaliteit van de offertes zal zijn.

Vraag direct gratis 4 offertes aan

Tarief directiechauffeur

Het tarief dat u betaalt voor een directiechauffeur is afhankelijk van meerdere variabelen. Wat is het uurtarief voor de daadwerkelijke rijtijd? Is dat hetzelfde tarief dat wordt gehanteerd voor wachttijd? Worden er voorrijkosten in rekening gebracht? Zo ja, zijn er voorwaarden verbonden aan die voorrijkosten? Krijgt u een introductietarief aangeboden of is er sprake van een regulier tarief? Zet het chauffeursbureau studenten in, of levert het chauffeursbureau een gekwalificeerde professional? Wordt er een minimaal urenaantal gehanteerd? Dergelijke variabelen kunnen allemaal de kosten beïnvloeden.

Wees zo duidelijk mogelijk in uw wensen

Het is raadzaam dat u uw wensen duidelijk aangeeft, zodat de deelnemende bureaus u een prijs op maat kunnen geven voor het inhuren van een directiechauffeur.

Gerelateerde pagina's

Opleiding tot directiechauffeur

Een directiechauffeur is een geschoolde chauffeur die minimaal het certificaat CCV-D1 heeft behaald. Er zijn diverse partijen die een opleiding tot directiechauffeur aanbieden. Het daadwerkelijke certificaat behaalt men via het CBR. Het certificaat is het bewijs dat de chauffeur over een uitstekende rijvaardigheid beschikt, serviceverlenend is, en extra geschoold op het gebied van veiligheidsregelgeving.

Het CBR biedt twee certificaten aan. Naast het certificaat CCV-D1 kan een directiechauffeur ook kiezen om het CCV-D2 certificaat te behalen. Beide certificaten zijn niet verplicht. Chauffeurs kiezen ervoor om het certificaat te behalen om aan te tonen dat zij een meerwaarde bieden ten opzichte van chauffeurs die zich (nog) niet bewezen hebben, bijvoorbeeld studentchauffeurs. Het certificaat kan dus feitelijk beschouwd worden als een kwaliteitskeurmerk voor chauffeurs.

Meer informatie over opleidingen

Gratis offertes van 4 chauffeursbureaus

Wilt u binnen korte tijd de kosten van een directiechauffeur inzichtelijk krijgen? Vul uw wensen in en ontvang vier geheel vrijblijvende offertes op maat van verschillende chauffeursbureaus. Het is raadzaam om de tarieven en voorwaarden in de offertes goed te vergelijken, alvorens u een keuze maakt.

Vraag direct 4 offertes aan >>