Luchtvracht offertes

Luchtvracht

Luchtvracht is in de regel de snelste vorm van internationaal transport. Daar hangt een prijskaartje aan. De kosten van luchtvracht zijn uiteraard ook afhankelijk van uw wensen. Via 4offertes.nl krijgt u snel inzicht in de gehanteerde tarieven en beschikbaarheid van vier internationale transportbedrijven die luchtvracht voor u kunnen faciliteren.

Via onderstaand formulier kunt u aanbieders van luchtvracht vergelijken. Ontvang vier offertes op maat van transportbedrijven die u kunnen voorzien in uw wensen. Hoe nauwkeuriger u uw wensen aangeeft, des te beter de kwaliteit van de ontvangen offertes zal zijn. De vier ontvangen offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag direct gratis 4 offertes aan

* Momenteel is het niet mogelijk om offertes aan te vragen voor luchtvracht *

Luchtvrachttarieven

Luchtvrachttarieven worden bepaald door diverse factoren. Het zijn voornamelijk uw wensen die het kostenplaatje bepalen, maar ook de tarieven van de vervoerder spelen uiteraard een rol.

Locatie van vertrek en bestemming

Waar moet uw lading worden opgehaald en waar moet uw lading naar toe? De plaats van vertrek kan een vliegveld zijn, maar uiteraard ook gewoon een locatie waar de goederen liggen opgeslagen. De vraag die een transporteur beantwoord wil zien is of het transport van deur tot deur plaatsvindt of van vliegveld tot vliegveld. Uiteraard zijn tussencombinaties ook mogelijk, waarbij de transporteur bijvoorbeeld de lading vervoert van een buitenlands vliegveld naar een locatie ergens in Nederland. Hoe duidelijker u bent in uw wensen, des te gerichter de ontvangen aanvragen zullen zijn.

Tarieven van luchtvrachttransporteurs

Uiteraard lopen ook de tarieven van luchtvrachttransporteurs uiteen. Enkel een offertetraject kan uitwijzen welke tarieven transporteurs hanteren voor het vervoeren van luchtvracht.

Omvang van de te vervoeren luchtvracht

De prijs van luchtvracht wordt uiteraard in grote mate bepaald door uw vracht (hoeveelheid / omvang). Wees alstublieft duidelijk in het omschrijven van uw vracht, zodat de aangesloten transportbedrijven een offerte kunnen uitbrengen die direct aansluit op uw situatie.