Koeltransport

Koeltransport

Koeltransport wordt ook wel geconditioneerd transport genoemd. De lading moet vervoerd worden op een vooraf bepaalde temperatuur. Het gehanteerde vervoersmiddel is uitgerust met faciliteiten die de temperatuur te allen tijde op peil kunnen houden. Geconditioneerd transport is noodzakelijk bij het vervoeren van onder andere etenswaren.

Ontvang op korte termijn vier offertes van transporteurs die koeltransport aanbieden. Hoe nauwkeuriger uw beschrijving van het koel- en vriestransport is, des te beter de kwaliteit van de ontvangen offertes zal zijn. De ontvangen offertes zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Vraag direct gratis 4 offertes aan

* Momenteel is het niet mogelijk om offertes aan te vragen voor koeltransport *

Geconditioneerd transport

Koeltransport wordt ook wel geconditioneerd transport genoemd. De term geconditioneerd duidt op een vooraf bepaalde temperatuur in het transportvoertuig waarbij de goederen in goede conditie blijven.

Vooraf bepaalde temperatuur

De opdrachtgever wordt geacht te weten op welke temperatuur goederen vervoerd moeten worden. Weet u dat niet, dan is het raadzaam om vooraf te informeren naar de geschikte temperatuur. U kunt uw wensen en vragen aangeven in het veld "Aanvullende informatie".

Regelgeving koeltransport

Koeltransport is gebonden aan regelgeving van de overheid. Een ATP-keuring van het koeltransportvehikel is bijvoorbeeld verplicht bij vervoer van, naar of in het buitenland. Een ander voorbeeld zijn de richtlijnen en wetgeving op het gebied van hygiëne. De bedrijven die aangesloten zijn bij 4offertes.nl voldoen aan de regelgeving van de Nederlandse overheid op het gebied van geconditioneerd transport.

Extra informatie geconditioneerd transport