Exit interviews

Exit interviews door een extern bureau

Exit interviews (exitgesprekken) zijn vraaggesprekken die gevoerd worden met vertrekkende of reeds vertrokken medewerkers. Tijdens deze interviews staat de visie van de oud-medewerker centraal. Wat vond deze persoon van uw organisatie en wat zijn verbeterpunten? Een vertrekkende medewerker kan vrijuit spreken en geeft daarom niet de sociaal gewenste antwoorden die huidige medewerkers wel geven.

Er zijn onderzoeksbureaus die namens uw organisatie (doorlopend) deze exit interviews kunnen afnemen. Een belangrijke reden om deze gesprekken uit handen te geven, is dat het onderzoeksbureau een neutrale partij is, waardoor zij in de regel een eerlijker verhaal krijgen dan wanneer (bijvoorbeeld) de voormalig leidinggevende het exitgesprek voert. Het onderzoeksbureau rapporteert haar bevindingen en levert desgewenst concrete verbeterpunten aan.

Via 4offertes.nl kunt u eenvoudig vier offertes aanvragen bij onderzoeksbureaus die exit interviews uitvoeren. U kunt vrijblijvend de kosten van deze bureaus vergelijken. Wees alstublieft zo duidelijk mogelijk in uw opdrachtbeschrijving. Dat komt ten goede aan de kwaliteit van de offertes die u ontvangt.

Vraag direct gratis 4 offertes aan