Gerechtelijke incasso

Offertes voor gerechtelijke incasso

Als u het minnelijke incassotraject reeds volledig heeft bewandeld (zonder tussenkomst van de rechter) en uw klant weigert nog steeds te betalen, dan kunt u kiezen voor het juridische traject. De gang naar de rechter moet dan gemaakt worden om aan de hand van een gerechtelijke incasso het openstaande bedrag te innen. Bij een dergelijk traject kunt u kiezen om een incassobureau in te schakelen dat gespecialiseerd is in gerechtelijke incassotrajecten.

Via 4offertes.nl vraagt u eenvoudig vier offertes aan bij incassobureaus die u kunnen en willen ondersteunen bij een gerechtelijke incasso. U ontvangt maximaal vier voorstellen. Deze voorstellen zijn gratis en vrijblijvend.

Vraag direct gratis 4 offertes aan

Aandachtspunt bij gerechtelijke incasso

Een gerechtelijke incasso kan pas van start gaan als het minnelijke incassotraject voltooid is. Heeft u alle wegen bewandeld om het openstaande bedrag (zonder tussenkomst van de rechter) te vorderen? Zo niet, dan is het raadzaam dat u eerst met het minnelijke traject van start gaat of de openstaande minnelijke mogelijkheden ten uitvoer brengt. Dat hoeft u niet zelf te doen. Ook daar kan een incassobureau u geheel bij ondersteunen.

Incassobureaus vergelijken