Stalen rijplaten

Stalen rijplaten

Stalen rijplaten worden ingezet om een onverhard terrein tijdelijk toegankelijk te maken. Door stalen rijplaten in te zetten kunnen bouwlocaties volledig bereikbaar worden gemaakt voor zware bouwvoertuigen, hijskranen en vergelijkbare machines. Het kan door de tijdelijke aard van het gebruik een keuze zijn om de stalen rijplaten te huren, in plaats van ze te kopen.

Er zijn diverse aanbieders van stalen rijplaten. Via onderstaand formulier kunt u gratis vier offertes aanvragen voor stalen rijplaten. U heeft dan snel inzicht in de tarieven, beschikbaarheid en transportkosten van vier aanbieders. De ontvangen offertes zijn uiteraard gratis en volledig vrijblijvend.

Vergelijk direct 4 leveranciers

Voordelen stalen rijplaten

Als u een onverhard terrein tijdelijk wilt verharden, dan kunt u kiezen voor stalen rijplaten. Stalen rijplaten kenmerken zich door hun extreme draagkracht en zijn geschikt voor zwaar verkeer. Het gewicht van stalen rijplaten zorgt dat vervoer en plaatsing speciale middelen vereist. Tegelijkertijd zijn stalen rijplaten nauwelijks gevoelig voor diefstal, omdat zij door hun gewicht enkel met veel moeite ontvreemd kunnen worden. Stalen rijplaten worden te koop aangeboden in diverse maten. Via bovenstaand formulier kunt u aangeven voor welke maat of maten u offertes wenst te ontvangen.

Is uw project van tijdelijke aard, dan is het huren van stalen rijplaten ook een optie.

Gerelateerde pagina's

Meer informatie over staal