Bedrijven

Informatie voor bedrijven

De deelnemende bedrijven vormen het hart van 4offertes.nl. De offerte-aanvragen die dagelijks binnenstromen worden snel opgepakt, en de offertes die uitgebracht worden zijn op maat en van waarde voor de aanvrager. Een aanvrager heeft de keuze uit vier kwalitatieve offertes, en deelnemende bedrijven hebben direct uitzicht op een nieuwe klant.

Waarom vier offertes

Wij geloven in kwalitatieve offertes. De ervaring leert dat weinig aanvragers zitten te wachten op meer dan vier offertes. Als aanvragers meer dan vier offertes ontvangen, verzwakt de aandacht en krijgt niet iedere offerte de aandacht die het verdient.

Daarnaast zijn deelnemende bedrijven erbij gebaat dat er maximaal drie bedrijven een concurrerende offerte versturen. Dat vergroot immers de kans op nieuwe klandizie, en verkleint de kans dat het opstellen van een offerte op maat achteraf vergooide tijd blijkt te zijn. Het moet voor deelnemende bedrijven immers ook de moeite zijn om goede, kwalitatieve offertes op maat te versturen.

Wij hebben besloten om ons daarom geheel vast te binden op vier offertes. Dat is voor zowel de aanvrager als de deelnemende bedrijven de juiste verhouding: aanvragers ontvangen kwaliteit, en deelnemende bedrijven kunnen kwaliteit bieden.

Meer informatie / direct aanmelden >>