Racen op een circuit

Groepsarrangement racen op een circuit

Racen op een circuit is zonder twijfel één van de populairste bedrijfsuitjes van de laatste jaren. Een groepsarrangement stelt alle deelnemers in staat om een halve of een hele dag te ervaren hoe het is om op een circuit te rijden in de modernste sportwagens.

Er zijn diverse aanbieders die racen op een circuit als groepsarrangement mogelijk maken. Daarnaast heeft u de keuze tussen twee circuits: Assen (bekend van de TT in Assen) en Zandvoort (waar vroeger nog Formule 1-races verreden werden). Via 4offertes.nl selecteert u uw wensen en ontvangt u geheel vrijblijvend vier offertes op maat van verschillende aanbieders.

Vraag direct gratis 4 offertes aan

Geschikte circuits

Racen op een circuit wordt met het jaar een populairder groepsuitje. Er zijn in Nederland twee circuits waar u groepsarrangementen kunt boeken: Assen en Zandvoort. Hoewel er ook andere circuits in Nederland bestaan (bijvoorbeeld in Lelystad) vindt het leeuwendeel van de groepsuitjes op deze circuits plaats, mede omdat deze circuits volop faciliteiten bieden voor groepen. Groepen kunnen kiezen voor een lunch en/of diner of een vergaderruimte huren.

Meer informatie over circuits in Nederland

Als individu racen op een circuit?

Wilt u als individu racen op een circuit of een racedag cadeau doen? Dan kunt u simpelweg een cadeaubon bestellen bij Speed Company.

Ga naar Speed Company >>