Groepsarrangement survival

Groepsarrangement survival

Een survivaldag als bedrijfsuitje is een leuke groepsactiviteit die teambuilding stimuleert. Er zijn diverse terreinen in Nederland waar groepen een survivaldag kunnen beleven. De terreinen verschillen in mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid. Om die reden maakt 4offertes.nl het mogelijk om eenvoudig vier offertes aan te vragen voor een survival groepsarrangement.

Vul onderstaand formulier zo nauwkeurig mogelijk in. U ontvangt dan op korte termijn vier gratis offertes op maat. Op basis van die offertes kunt u het groepsarrangement kiezen dat het beste past bij uw wensen.

Vraag direct gratis 4 offertes aan

Waarom survivallen als groepsuitje?

Een survivaldag is een inspannend groepsuitje. Collega's, vrienden en/of familieleden trekken van onderdeel naar onderdeel en proberen gezamenlijk "te overleven". Uiteraard wordt iedere groep begeleid door de organisatoren.

Survivallen als groep vergroot de teamgeest. Alle deelnemers hebben hetzelfde doel voor ogen en krijgen de kans om constructief met elkaar aan de slag te gaan. Sommige survivaldagen zijn speels van aard, andere survivaldagen zijn echt bikkelen. De insteek wordt door de organisatoren afgestemd op uw wensen voor het groepsuitje. Geef gerust uw wensen aan in het veld "Aanvullende wensen" of laat u geheel verrassen door de aanbieders van survivaldagen.

Meer informatie