Rijvaardigheidstraining

Groepsarrangement rijvaardigheidstraining

Een rijvaardigheidstraining is meer dan een leuk bedrijfsuitje. Een rijvaardigheidstraining is een verrijking voor iedereen die beter met diverse verkeersomstandigheden om wilt leren gaan. Diverse slipscholen bieden een groepsarrangement aan: een groepsuitje waarbij alle deelnemers volop de gelegenheid krijgen hun rijvaardigheid te verbeteren.

De mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid verschillen per slipschool. Via onderstaand formulier kunt u eenvoudig vier gratis offertes aanvragen voor een rijvaardigheidstraining als groepsarrangement. Alle offertes zijn afgestemd op uw wensen, zoals ingevoerd in onderstaand formulier.

Vraag direct gratis 4 offertes aan

Doel van een rijvaardigheidstraining

Een rijvaardigheidstraining heeft als doel de rijvaardigheid van de deelnemer te verbeteren door de deelnemer te leren gevaren te herkennen. De training is bedoeld om de deelnemer praktische vaardigheden bij te brengen die goed van pas komen bij ongebruikelijke situaties. Voorbeelden zijn het maken van een noodstop en grip vinden op een glad wegdek. De meeste rijvaardigheidstrainingen kennen ook een theoretisch gedeelte. Daarin leert de deelnemer hoe de auto reageert in specifieke situaties en waarom. Zowel de praktische als theoretische ervaring is een verrijking voor de deelnemer.

Meer informatie over rijvaardigheid